Dynamické QR kódy vám usnadní práci

Jaký je rozdíl mezi dynamickým a statickým QR kódem? To vám vysvětlíme na následujících řádcích. Pokud jsou QR kódy součástí i vaší firmy, čtěte dále.

V čem jsou specifické?

QR kódy jsou určitým typem čárového kódu, který je snadno skenovatelný, třeba pomocí chytrého mobilního telefonu. Ukládají v sobě informace o zboží, a to třeba i v průběhu celého dodavatelského procesu. Vždy mají čtvercový tvar, který je tvořen jednotlivými pixely. QR kódy též umí otvírat URL adresy nebo vytvářet události v kalendáři.

Čím dál oblíbenější jsou dynamické QR kódy s naprogramovaným přesměrováním. Tento typ QR kódu vám v budoucnu umožní přesměrovat ho na nejrůznější odkazy, přičemž vůbec nemusíte měnit jeho grafickou podobu. Tyto kódy lze využít například ke zjišťování počtu návštěv, sdílení atd.

Generování kódů včetně kompletní grafiky

Vše ohledně QR kódů, ale také EAN kódů ví společnost Barcodes.cz s.r.o., která se specializuje na vytváření těchto kódů včetně grafiky. Vygeneruje vám přesně tolik kódů, kolik potřebujete. Zároveň vám vytvoří čárový kód pro knihu, časopis nebo hudebniny. V neposlední řadě se specializuje na vytváření čárových kódů, které jsou potřebné při prodeji zboží přes platformu eBay.

Nechte si poradit od zkušených

Barcodes.cz s.r.o. vám ručí za to, že vám dodá unikátní kódy, k čemuž využívá generátor QR kódů, a to za jednorázovou platbu bez dalších poplatků. K tomu poskytuje i komplexní zákaznický servis. A dokonce máte šanci získat zkušební EAN kód, díky němuž si zkontrolujete, jestli plně vyhovuje všem vašim požadavkům. Když potřebujete s čímkoliv poradit, specialisté z firmy vám okamžité zodpoví každý dotaz. Napište nebo zavolejte do firmy a začněte podnikat efektivněji.